Afkom


       Aldersro Horses

Præsentation af vores Dansk Varmblod stutteri

Salgsannoncer kan ses via RIDEHESTEN

Lorraine 2 WEB 3
Pari Zolo 4 WEB3
Pari Sandria 5 WEB 3

Aldersro Lorraine hoppeføl født den 9.6.2019. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Blue Hors Rockefeller og morfar er Fürstenball.


Lorraine er meget mild og tilidsfuld. Vi glæder os til at se hende, når hun er foldet ud. 

Aldersro Pari Freja hoppeføl født den 20.5.2019. Mor er vores avlshoppe Aldersro Pari Z Queen RDS og faren er For Romance I.


Pari Freja er meget mild og tilidsfuld. Hendes bevægelser er rummelige og taktfaste. 

Aldersro Pari Zolo hingsteføl født den 7.4.2019. Mor er vores avlshoppe Søbakkehus Parinella RDH og faren er Blue Hors Zackery.


Pari Zolo er et dejligt hingsteføl, han er kraftfuldt, storrammet, har et skønt udtryk og med masser af selvtillid og charme. Han har nogle fine rummelige gangarter med god takt, hvor især galoppen skal fremhæves.


Morfaren er Elite Hingsten Blue Hors Hertug, A-hest i Dressur. Blue Hors Zackerey er kåret med guld medalje i Danmark i 2018 og ligeledes kåret i Tyskland som Hauptprämiensieger i Oldenburg 2018, han er ud af Danmarks mest præsentationsstærke hoppestamme, der har givet tre OL heste. Så her er muligheden for at være med hele vejen.
Aldersro Parisa hoppeføl født 2017. Mor er vores avlshoppe Søbakkehus Parinella RDH og faren er Sandro Hit.


Parisa er staldens darling. Hun har et skønt temperament og er meget mild og tilidsfuld. Hendes bevægelser er rummelige og taktfaste. Stamtavle


Aldersro Pari Sandria hoppeføl født 2016. Mor er vores avlshoppe Søbakkehus Parinella RDH og  faren er Sandro Hit.


Pari Sandria er solgt til dressurrytter Mie Halberg Kähler, Fyn. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.
Stamtavle

Aldersro Flanagan hingsteføl født 2016. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og  faren er Blue Hors First Choice. 


Morfaren er  fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes  rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs  afkom har de seneste år  fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.


Flanagan er solgt til dressurrytter Rina Dinsen, Nordsjælland. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.


Stamtavle

Aldersro Don Pari født 2014. Hans mor er vores avlshoppe Søbakkehus Parinella RDH kåret med både 8 i ridelighed og 8 i helhed. Parinella er ud af den velkendte Pari stamme, der har mange konkurrence heste samt medalje hopper i afstamningen. Norges eliteføl 2016 kommer også fra denne del af Pari stammen.


Sir Donnerhall II er hans far og har i foråret 2016 debuteret i U25 Grand Prix. Vandt både Intermediare II og U25 Grand Prixen spanske Valencia. I 2012 fik han tre kårede sønner af sin første årgang, herunder reservefløjhingsten i Oldenburg og han fik selv en flot bronzemedalje ved VM for ungheste, så han har gjort det godt i den internationale hesteverden.


Don Pari er solgt til dressurrytter Oliver Fredriksson, Särö, Sverige. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.


2.6.2019  er kvalifiseret til 5 års finalerne med 77% og dermed videre til Falsterbo


Stamtavle

Aldersro La Coste født 2013. Han er en dejlig unghest med et super temperament og god udstråling. 3 rummelige og taktfaste gangarter med god haseaktion.

 

La Coste er efter vores avlshoppe La Di Da RDH, der har samme mormor som avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue. Morlinjen er ud af LOVE STORY stammen. Morfaren Dicardo DVH 937 er i dag B-hest i dressur og går Prix St. George på landsplan og er efter Elitehingsten Blue Hors Don Romantic.


Faren er fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes  rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs  afkom har de seneste år fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.


La Coste er solgt til dressurrytter Ditte Mikkelsen, Jylland. Ekvipagen er udtaget til Unghestechampionat i forbindelse med årets Hingstekåring i Herning marts 2018. Vi ønsker stort til lykke og god vind fremover.


Stamtavle


Aldersro Florence født 2013. Hendes mor er vores avlshoppe Lor and Aughter SRDH.


Faren er fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes  rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs  afkom har de seneste år  fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.StamtavleAldersro Dancing Knight født 2012. Han er en dejlig unghest med et skønt sind, meget sød og kærlig og har alligevel ét "her kommer jeg udseende og attitude". Knight har nogle dejlige gangarter og vil kunne gøre en god figur i fremtiden, med den rette rytter. Ved følskue i Vallensbæk  fik han  følgende karaktere: 8-8-8-7-8-7-8.


Hans mor er vores avlshoppe Parinella RDH, som er ud af Pari stammen en af Danmarks bedste hoppestammer, med mange præstationer, medaljer og elitehopper. Hendes far er Elitehingsten Blue Hors Hertug og A hest i dressur.


Hans far Dark Knight DVH 1025 vandt i 2009 det tyske Bundeschampionat med topkarakteren 10 for ridelighed.

Ligeledes vandt han i 2009 sin materialprøve i Neustadt Dosse og fik høje karakterer i alle 3 gangarter blandt andet topkarakteren 10 for trav.


Knight er solgt til dressurrytter Mette Brandt, Sjælland. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.


Stamtavle

Aldersro Zacka født 2012. Han er sød og rolig og med et mildt temperament. Én stor og højstillet unghest med tre reelle gangearter, hvor især galoppen skal fremhæves. 


Hans mor er vores dejlige sølvmedaljehoppe Lor and Aughter. Hans morfar er Elite- og Grand Prix hingsten Loran.


Hans far er Elitehingsten Blue Hors Zack, han kræver ikke nærmere præsentation, for han er også stor producent af avls- og konkurrence heste, der gør det rigtig godt i sporten både nationalt og internationalt.


Zacka er solgt til dressurrytter Tina Kjærsgaard, Fyn. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.


Stamtavle


Aldersrovej 2, Værslev - 4400 Kalundborg - Aldersro I/S - Cvr. 30788079


Heste Wrap fra egne marker sælges