Avlshopper

       Aldersro Horses

Præsentation af vores Dansk Varmblod stutteri

Salgsannoncer kan ses via RIDEHESTEN

Søbakkehus Parinella født 2001 og kåret i RDH med karaktererne 8 i både helhed, kapacitet og ridelighed. Hun er efter Elitehingsten Blue Hors Hertug, han er A hest i dressur. Morfaren er Elitehingsten Leonardo II og i tredje led, er det fuldblodshingsten Deadly Nightshade XX.


Parinella er ud af en af Danmarks bedste hoppestammer PARI, med mange præstationer, medaljer og Elitehopper. Hendes mor er Øxenholm Parioli, som er kåret med sølvmedalje, mormor er Øxenholm Parieuse, som er kåret med bronzemedalje. Parieuse er mor til Øxenholm Pamina, som er mor til Prinsesse Nathalies OL-hest Digby samt mormor til Grand Prix hesten Cajo.


Parinella har fået tre afkom udtaget til elite skue. I 2019 har Parinella fået hingsteføllet Aldersro Pari Zolo efter Blue Hors Zackery. Parinella venter føl i april 2020 med Rambo.


Stamtavle

Lor and Aughter SRDH født 2002 og var vores første avlshoppe. Aldersro Horses var heldige at få lov at købe denne fantastiske hoppe af York Stutteri i 2008. Hendes far er, som navnet antyder Elitehingsten Loran, som vandt materialprøven i Adelheids Dorf. Han er Grand Prix hest i dressur.


Lor blev udtaget til Eliteskuet som føl. I 2007 blev hun kåret med sølvmedalje. Ved en dags prøven fik hun over 800 point i både dressur og spring, med blandt andet 9 i galop 9 i ridelighed og 8 i kapacitet. flot fremvist af berider Anke Ter Beek. Lor fik følgende ord med på vejen ved kåringen: Dressurbetonet, storrammet, harmonisk og vellinjeret hoppe med elastisk og rummelig bevægelse.


Lor and Aughters dejlige sind, skønne temperament og de fantastiske gangarter, har hun avlet videre til alle sine afkom blandt andet til Florentina, Zacka og Florence.


Stamtavle

Aldersro Florentina født 2010 og kåret i RDH med blandt andet karaktererne 8,5 i ridelighed, 8 i helhed

og 10 i temperament.


Hendes mor er vores dejlige sølvmedalje hoppe Lor and Aughter, morfaren er Grand Prix og Elitehingsten Loran. 


Faren er  fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes  rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs  afkom har de seneste år  fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.


Florentina har i juni 2019 fået et velskabt hoppeføl, hvor faren er Blue Hors Rockefeller, der er helbror til elitehingsten Blue Hors Romanov og hingsten Rubin Royal.


Stamtavle

Aldersro Pari Z Queen født 2013. Hendes mor er vores avlshoppe Parinella RDH og  faren er Elitehingsten Blue Hors Zack, morfar er Elitehingsten Blue Hors Hertug.


Blue Hors Zack har endnu engang taget et ordentligt spring op ad verdensranglisten  til en fornem 15. plads. Ved World Cup-kvalifikationen i Herning i oktober 2017 brød ekvipagen for første gang 80%-grænsen for deres Kür, og i Neumünster i februar 2018 toppede de deres hidtidigt største succeser med 81,475%.


Queen er en frisk hoppe med et naturligt drive, meget sød og omgængelig. Hun er ridelig og fremadgående.


Hun har i maj 2019 fået et velskabt hoppeføl Aldersro Pari Freja, hvor faren er den meget populære tyske hingst For Romance.Stamtavle

Aldersro Paridonna født 2015. Hendes mor er vores avlshoppe Søbakkehus Parinella RDH.


Sir Donnerhall I er hendes far og er kåret ved Oldenburgerkåringen i Vechta. Han har vundet Bundeschampionatsfinale for 5 års, sølvmedalje ved UVM-finalen i Verden samt far til mere end 89 kårede sønner og mere end 88 statspræmierede hopper, så han har i den grad sat sit positive præg på avlen. Morfaren er Elitehingsten Blue Hors Hertug.   Stamtavle

La Di Da født 2008 kåret i RDH med blandt andet  karaktererne 8 i helhed og i ridelighed. Hun blev udtaget til Dansk Varmblod Eliteskue som 2 års, hvor hun opnåede 23 point og fik ros for hendes ædle og særdeles gode type, gode kropspartier sunde lemmer og særdeles gode gangarter. Hun er mor til vores afkom Aldersro La Coste, som er udtaget til Unghestechampionat i dressur 2018 i forbindelse med afholdelse af årets Hingstekåring i Herning.


La Di Da er ud af den stærke tyske og meget berømte LOVE STORY stamme fra Josef Wernke i Cloppenburg, der har givet særdeles mange højtkårede døtre, talrige Eliteauktionsheste og heste i sporten samt mange kårede hingste blandt andet Blue Hors Zee Me Blue DVH 1157, der blev færdig kåret i 2014 med opdrætter medalje i bronze og vinder af materialeprøven.


Morfaren er Future, som i sin tid var Sieger hingst i Westfalen, han benyttes stadig i avlen og går S-dressur i Holland.

Det ønskede fuldbold via Laurius Crusador XX, har La Di Da fået via faren Dicardo DVH 937, han er i dag B-hest i dressur og går Prix St. George på landsplan. Dicardo er efter Elitehingsten Blue Hors Don Romantic.


La Di Da er solgt til dressurrytter Camilla E Kildegaard, Sjælland.


Stamtavle


Aldersrovej 2, Værslev - 4400 Kalundborg - Aldersro I/S - Cvr. 30788079


Heste Wrap fra egne marker sælges