Afkom

                 

Afkom

Flashdance 5 WEB3
Flashdance 3 WEB3
Flashdance 4 WEB3
Malora2
Malora1
Malora 1 WEB3
Florentina og Malora 1 WEB3
Pari Maverick6 WEB3
Pari Maverick5 WEB3
Aldersro Pari Maverick1
Mavrick 1 WEB3
Pari Donna med føl 2021 WEB3
Aldersro Pari Kashmir1
Kashmir 12 WEB3
2Aldersro Pari Kashmir1
Pari Kashmir 7 WEB3
Kashmir 4 WEB3
Kashmir 3 WEB3
Kashmir 2 WEB 3 udklip
Déaction 4 WEB3
Déaction 1 WEB3
Déaction WEB 3 IMG_E6741
Déaction WEB 3 IMG_E6730
Rambella 1 WEB 3
Rambella 0 WEB 3
Rambella 2 WEB 3
Zhania 01 WEB3
Zhania 02 WEB3
Flora Zhania 02.3 WEB3
Flora Zhania 04 WEB3
Flora Zhania 01 WEB3
Flora Zhania 04 WEB3
Lorraien1
Lorraine 3 WEB 3
Lorraine 2 WEB 3
Freja 4 WEB 3
Freja 5 WEB 3
Freja 3 WEB 3
Freja 01 WEB3
Zolo20_WEB3
Aldersro Pari Zolo
Pari Zolo 4 WEB3
Parisa 11 WEB3
Parisa 10 WEB3
Parisa 04 WEB3
Parisa 8 WEB3
Pari Sandria 5 WEB 3
Pari Z Queen 09
Pari Z Queen 10
Dancing Knight 6 WEB3

Aldersro  Flashdance hingsteføl født den 12.4.2023. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Fynch Hatton OLD.


Fynch Hatton er Bundeschampion og dobbelt champinatsvinder.


Flashdance er meget kontaktsøgende og tilidsfuld, han har tre særdeles rummelige gangarter med god takt.
Aldersro  Malora hoppe født den 7.6.2021. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Præmiehingsten Blue Hors Monte Carlo.


Malora har tre særdeles rummelige gangarter med god takt. Hun bevæger sig med meget sving og elasticitet. 


Faren Blue Hors Monte Carlo har en top præstationsafstamning og en super hoppestamme med flere Grand Prix heste og kårede sønner. Blue Hors Monte Carlo vandt 6 års championatet og har dermed fået titlen som Danmarks bedste 6 års hest 2023.


Malora har et dejligt temperament og er meget kontaktsøgende og tilidsfuld.


Malora er til salg.


Aldersro Pari Maverick vallak født den 29.5.2021. Mor er vores avlshoppe Aldersro Paridonna RDH og faren er Præmiehingsten Blue Hors Monte Carlo.


Faren har en top præstationsafstamning og en super hoppestamme med flere Grand Prix heste og kårede sønner.


Pari Maverick er højtstillet med meget format og store rammer, meget fin overlinie god halsansætning. Han har et skønt udtryk og udstråling. 3 særdeles rummelige gangarter med god takt. Han bevæger sig op ad bakke hele tiden med sving og elasticitet. Maverick er meget tillidsfuld og mild.


Pari Maverick er til salg.
Aldersro Pari Kashmir vallak født den 30.4.2021. Mor er Aldersro Parisa kåret i RDH. Kashmir´s far er Blue Hors Kingston, morfar er den legendariske Sandro Hit som både er verdensmester og bundeschampion vinder. Han har produceret mere end 190 kårede hingste alene i Tyskland. 


Blue Hors Kingston opnåede 95,40 point ved championatskvalifikation 2020 med bl.a. 9 for skridt, 10 for trav, 9,2 for galop, 9,5 for ridelighed og kapacitet. Morfaren er den legendariske Sandro Hit.  


Pari Kashmir er cool og han har et skønt udtryk og udstråling. 3 rummelige gangarter med god takt og godt sving i sine bevægelser. Han er meget tillidsfuld.Pari Kashmir er til salg.
Aldersro Pari Déaction hingst født den 9.4.2021 Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH, faren er Dynamic Dream, morfar er Elite hingsten Blue Hors Hertug.


Dynamic Dream blev præmiehingst ved kåringen i Dansk Varmblod 2021, ved 14 dages testen modtog han de flotte karakterer: 9 for trav og galop, 10 for ridelighed, temperment og type. 


Pari Déaction lever ligesom sin far op til sit navn, han er en herre med masser af charme og selvtillid samt gode rummelige takfaste gangarter. Déaction har et dejligt sind og godt temperment.


Aldersro Pari Déaction er solgt.Aldersro Pari Rambella hoppe født den 7.4.2020. Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er Rambo DVE 373, A-hest i dressur i 1994. Morfaren er Blue Hors Hertug DVE.


Parinella kom i fol på 30. dagen med frostsæd fra Rambo, han blev født i 1986 og døde 23 år gammel.


I 1999 blev Rambo solgt til USA, efter han var blevet far til mere end 500 afkom i Danmark. Rambo blev videre uddannet til Grand Prix af Heather Blitz i USA. I Danmark blev Rambo fløjhingst og tildelt sølvmedalje ved kåringen som 4-års. Endvidere var han vinder i de danske championats finaler for både 5 og 6 års. Han har mange højtkårede hopper og hingste bla. Robin, Vemmetofte Rainmann og Ram-A-Jean.


Min ridehest Rameé er helbror til Ram-A-Jean. Rameé købte jeg da han var blot 8 måneder, i dag er Rameé 23 år og han har en stor plads i mit hjerte, en helt speciel meget sød og meget klog hest, som opfylder de krav vi i dag har til stor ridelighed og ønske om et dejligt temperament samt tre gode grundgangarter. Rameé var udtaget til Hingstekåringen i Herning i 2001.


Aldersro Pari Rambella er solgt. 


Stamtavle

Aldersro Flora Zhania hoppe født den 2.6.2020. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Blue Hors Zackerey og morfar er Fürstenball.


Zackerey er kåret med guld medalje i 2018 og ligeledes kåret i Tyskland som Hauptprämiensieger i Oldenburg 2018, han er ud af Danmaks mest præsentationsstærke hoppestamme, der har givet tre OL heste.


Zhania er meget mild og tilidsfuld. Hun udvikler sig rigtig positivt og hun har tre særdeles gode ganarter, meget lette, rummelige og taktfaste.


Stamtavle


Aldersro Lorraine hoppe født den 9.6.2019. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Blue Hors Rockefeller og morfar er Fürstenball.


Rockefeller har en fantastisk morstamme med 5 kårede helbrødre bl.a. Blue Hors Romanov og Rubin Royal.


Lorraine er meget mild og tilidsfuld. Hun udvikler sig rigtig positivt og er meget let og taktfast i alle sine gangarter.


Lorraine er til salg.Stamtavle


Aldersro Pari Freja hoppe født den 20.5.2019. Mor er Aldersro Pari Z Queen RDS og mormor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella efter Elitehingsten Blue Hors Hertug.


Pari Freja er meget mild og tilidsfuld. Hendes bevægelser er rummelige og taktfaste med god aktion. 


Faren er den populære For Romance I, han var i 2011 fløjhingst ved Oldenburgerkåringen i Vechta. Han vandt både 5 og 6 års kvalifikationer til Bundeschampionaterne. For Romance I og den svenske Grand Prix- og landsholdsrytter Theresa Nielshagen debuterede i 2019 i Grand Prix. Han er far til mere end 30 kårede sønner og 12 statspræmierede hopper. 


Freja er solgt.


StamtavleAldersro Pari Zolo vallak født den 7.4.2019. Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er Blue Hors Zackerey.


Pari Zolo er kraftfuld, storrammet, højtstillet. Har et skønt udtryk og masser af selvtillid og charme. Han har 3 særdeles fine rummelige gangarter med god takt og godt sving i sine bevægelser. 


Morfaren er Elitehingsten Blue Hors Hertug, A-hest i Dressur. Blue Hors Zackerey er kåret med guld medalje i 2018 og ligeledes kåret i Tyskland som Hauptprämiensieger i Oldenburg 2018, han er ud af Danmaks mest præsentationsstærke hoppestamme, der har givet tre OL heste. 


Aldersro Pari Zolo er solgt.


Stamtavle 

Aldersro Parisa hoppe født 2017. Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er den legendariske Sandro Hit.


Sandro Hit har de senere år været placeret på 2. pladsen på WBFSH ranglisten for succesfulde dressurhingste og kendt i hele verden for egne- og afkomspræstationer i avl og sport.    


Parisa er kåret i RDH. Hun har et skønt temperament og er meget mild og tilidsfuld. Hendes bevægelser er rummelige og taktfaste. Hun har et meget korrekt eksteriør og super rummelige op af bakke galop samt takfast trav og skridt med godt sving og bæring. 


Parisa har den 30. april  2021 fået hingsteføllet Aldersro Pari Kashmir efter Blue Hors Kingston.


Aldersro Parisa er solgt.


Stamtavle


Aldersro Pari Sandria hoppe født 2016. Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er den legendariske Sandro Hit.


Sandro Hit har de senere år været placeret på 2. pladsen på WBFSH ranglisten for succesfulde dressurhingste og kendt i hele verden for egne- og afkomspræstationer i avl og sport.    


Aldersro Pari Sandria er solgt.Stamtavle

Aldersro Flanagan født 2016. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Blue Hors First Choice. 


First Choice mor er Elitehoppe Wurona og hun har placeringer i Z2 level i Holland. Hans mormor og oldemor er ligeledes Elitehopper. Jazz er faren og den hingst i verden med flest Grand Prix afkom.


Aldersro Flanagan er solgt. 


Stamtavle

Aldersro Don Pari født 2014. Hans mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH kåret med 8 i ridelighed, 8 i helhed og 8 i kapacitet. Parinella er ud af den velkendte Pari stamme, der har mange konkurrence heste samt medalje hopper i afstamningen. Norges eliteføl 2016 kommer også fra denne del af Pari stammen.


Sir Donnerhall II er hans far og har i foråret 2016 debuteret i U25 Grand Prix. Vandt både Intermediare II og U25 Grand Prixen spanske Valencia. I 2012 fik han tre kårede sønner af sin første årgang, herunder Rservefløjhingsten i Oldenburg og han fik selv en flot Bronzemedalje ved VM for ungheste, så han har gjort det godt i den internationale hesteverden.


Aldersro Don Pari er solgt til  Sverige. 


Den 2.6.2019 blev han kvalificeret til 5 års finalerne med 77% og dermed videre til Falsterbo.


Stamtavle

Aldersro La Coste født 2013. Han er en dejlig unghest med et super temperament og god udstråling. 3 rummelige og taktfaste gangarter med god haseaktion.

 

La Coste er efter vores avlshoppe La Di Da RDH, der har samme mormor som avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue. Morlinjen er ud af LOVE STORY stammen. Morfaren Dicardo DVH 937 er i dag B-hest i dressur og går Prix St. George på landsplan og er efter Elitehingsten Blue Hors Don Romantic.


Faren er fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 


La Coste er solgt og har kvalificeret sig til deltagelse i Unghestechampionat i forbindelse med årets Hingstekåring i Herning marts 2018. 


Stamtavle


Aldersro Florence født 2013. Hendes mor er vores Sølvmedaljehoppe Lor and Aughter SRDH.


Faren er fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere Verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til Elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes  rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs  afkom har de seneste år fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.StamtavleAldersro Pari Z Queen født 2013. Hendes mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er Elitehingsten Blue Hors Zack, morfar er Elitehingsten Blue Hors Hertug.


Blue Hors Zack har gennem årene gjort det fantastisk alvsmæssigt og ligeledes sportsmæssigt.  Han fik en 4. plads ved World Cup-finalen i Göteborg og ved EM 2019 i Rotterdam sluttede de individuelt som nr. 7 i Grand Prix Kür. Blue Hors Zack er i 2019 rykket op ad FEI dressur verdensranglisten til en fornem 6. plads. 


Queen er en frisk hoppe med et naturligt drive, meget sød og omgængelig. Hun er ridelig og fremadgående.


Hun har i maj 2019 fået hoppeføllet Aldersro Pari Freja, hvor faren er den meget populære tyske hingst For Romance I.


Aldersro Pari Z Queen er solgt.


Stamtavle

Aldersro Dancing Knight født 2012. Han er en dejlig unghest med et skønt sind, meget sød og kærlig og har alligevel ét "her kommer jeg udseende og attitude". Knight har nogle dejlige gangarter og vil kunne gøre en god figur i fremtiden. Ved følskue i Vallensbæk  fik han  følgende karaktere: 8-8-8-7-8-7-8.


Hans mor er vores Elitehoppe Parinella ERDH, som er ud af Pari stammen en af Danmarks bedste hoppestammer, med mange præstationer, medaljer og elitehopper. Hendes far er Elitehingsten Blue Hors Hertug og A hest i dressur.


Hans far Dark Knight DVH 1025 vandt i 2009 det tyske Bundeschampionat med topkarakteren 10 for ridelighed.

Ligeledes vandt han i 2009 sin materialprøve i Neustadt Dosse og fik høje karakterer i alle 3 gangarter blandt andet topkarakteren 10 for trav.


Aldersro Dancing Knight er solgt.


Stamtavle

Aldersro Zacka født 2012. Han er sød og rolig og med et mildt temperament. Én stor og højstillet unghest med tre reelle gangearter, hvor især galoppen skal fremhæves. 


Hans mor er vores Sølvmedaljehoppe Lor and Aughter. Hans morfar er Elite- og Grand Prix hingsten Loran.


Hans far er Elitehingsten Blue Hors Zack, han kræver ikke nærmere præsentation, for han er også stor producent af avls- og konkurrence heste, der gør det rigtig godt i sporten både nationalt og internationalt.


Aldersro Zacka er solgt.


Stamtavle