Afkom


       Aldersro Horses

Præsentation af vores Dansk Varmblod stutteri

Salgsannoncer kan ses via RIDEHESTEN

Flora Zhania 01 WEB3
Flora Zhania 02.3 WEB3
Flora Zhania 04 WEB3
Rambella 1 WEB 3
Rambella 0 WEB 3
Rambella 2 WEB 3
Lorraine 3 WEB 3
Lorraine 2 WEB 3
Freja 4 WEB 3
Freja 5 WEB 3
Freja 3 WEB 3
Freja 01 WEB3
Zolo20_WEB3
Pari Zolo9 WEB 3
Pari Zolo7 WEB 3
Pari Zolo 4 WEB3
Pari Sandria 5 WEB 3

Aldersro Flora Zhania hoppeføl født den 2.6.2020. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Blue Hors Zackerey og morfar er Fürstenball.


Zackerey er kåret med guld medalje i 2018 og ligeledes kåret i Tyskland som Hauptprämiensieger i Oldenburg 2018, han er ud af Danmaks mest præsentationsstærke hoppestamme, der har givet tre OL heste.


Flora Zhania er meget mild og tilidsfuld. Hun udvikler sig rigtig positivt og er meget let og taktfast i alle sine gangarter.


StamtavleAldersro Pari Rambella hoppeføl født den 7.4.2020. Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er Rambo DVE 373, A-hest i dressur i 1994. og morfar er Blue Hors Hertug DVE.


Parinella kom i fol på 30. dagen med frostsæd fra Rambo, han blev født i 1986 og døde 23 år gammel.


I 1999 blev Rambo solgt til USA, efter han var blevet far til mere end 500 afkom i Danmark. Rambo blev videre uddannet til Grand Prix af Heather Blitz i USA. I danmark blev Rambo fløjhingst og tildelt sølvmedalje ved kåringen som 4-års. Endvidere var han vinder i de danske championats finaler for både 5 og 6 års. Han har mange højtkårede hopper og hingst bla. Robin, Vemmetofte Rainmann og Ram-A-Jean.


Min ridehest Rameé er helbror til Ram-A-Jean. Rameé købte jeg da han var blot 8 måneder, i dag er Rameé 22 år og han har en stor plads i mit hjerte, en helt speciel meget sød og meget klog hest, som opfylder de krav vi i dag har til stor ridelighed og ønske om et dejligt temperament samt tre gode grundgangarter. Rameé var udtaget til Hingstekåringen i Herning i 2001 og jeg synes det var oplagt, når muligheden var der, til at få et nyt dejligt Rambo afkom her på gården.


Stamtavle

Aldersro Lorraine hoppe født den 9.6.2019. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Blue Hors Rockefeller og morfar er Fürstenball.


Rockefeller har en fantastisk morstamme med 5 kårede helbrødre bl.a. Blue Hors Romanov og Rubin Royal.


Lorraine er meget mild og tilidsfuld. Hun udvikler sig rigtig positivt og er meget let og taktfast i alle sine gangarter.Stamtavle


Aldersro Pari Freja hoppe født den 20.5.2019. Mor er Aldersro Pari Z Queen RDS og mormor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella efter Elitehingsten Blue Hors Hertug.


Faren er den populære For Romance I, han var i 2011 fløjhingst ved Oldenburgerkåringen i Vechta. Han vandt både 5 og 6 års kvalifikationer til Bundeschampionaterne. For Romance I og den svenske Grand Prix- og landsholdsrytter Theresa Nielshagen debuterede i 2019 i Grand Prix. 


Han er far til mere end 30 kårede sønner og 12 statspræmierede hopper. 


Pari Freja er meget mild og tilidsfuld. Hendes bevægelser er rummelige og taktfaste. 


StamtavleAldersro Pari Zolo hingst født den 7.4.2019. Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er Blue Hors Zackerey.


Pari Zolo er en dejlig hingsteplag, han er kraftfuld, storrammet, højtstillet. Har et skønt udtryk og masser af selvtillid og charme. Han har 3 særdeles fine rummelige gangarter med god takt og godt sving i sine bevægelser. 


Pari Zolo er tillidsfuld og nem i al omgang. Han er ren i røntgen undersøgt den 19.2.2020.


Morfaren er Elitehingsten Blue Hors Hertug, A-hest i Dressur. Blue Hors Zackerey er kåret med guld medalje i 2018 og ligeledes kåret i Tyskland som Hauptprämiensieger i Oldenburg 2018, han er ud af Danmaks mest præsentationsstærke hoppestamme, der har givet tre OL heste. Så her er muligheden for at være med hele vejen.


Stamtavle 

Aldersro Pari Sandria hoppe født 2016. Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er den legendariske Sandro Hit.


Sandro Hit har de senere år været placeret på 2. pladsen på WBFSH ranglisten for succesfulde dressurhingste og kendt i hele verden for egne- og afkomspræstationer i avl og sport.    


Pari Sandria er solgt til dressurrytter Mie Halberg Kähler, Fyn. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.
Stamtavle

Aldersro Flanagan født 2016. Mor er vores avlshoppe Aldersro Florentina RDH og faren er Blue Hors First Choice. 


First Choice mor er Elitehoppe Wurona og hun har placeringer i Z2 level i Holland. Hans mormor og oldemor er ligeledes Elitehopper. Jazz er faren og den hingst i verden med flest Grand Prix afkom.


Morfaren er fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs afkom har de seneste år fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.


Flanagan er solgt som føl til dressurrytter Rina Dinsen, Nordsjælland. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.


Stamtavle

Aldersro La Coste født 2013. Han er en dejlig unghest med et super temperament og god udstråling. 3 rummelige og taktfaste gangarter med god haseaktion.

 

La Coste er efter vores avlshoppe La Di Da RDH, der har samme mormor som avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue. Morlinjen er ud af LOVE STORY stammen. Morfaren Dicardo DVH 937 er i dag B-hest i dressur og går Prix St. George på landsplan og er efter Elitehingsten Blue Hors Don Romantic.


Faren er fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til Elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes  rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs  afkom har de seneste år fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.


La Coste er solgt til dressurrytter Ditte Mikkelsen, Jylland. De har kvalificeret sig til deltagelse i Unghestechampionat i forbindelse med årets Hingstekåring i Herning marts 2018. Vi ønsker stort til lykke og god vind fremover til hest og rytter.


Stamtavle


Aldersro Don Pari født 2014. Hans mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH kåret med 8 i ridelighed, 8 i helhed og 8 i kapacitet. Parinella er ud af den velkendte Pari stamme, der har mange konkurrence heste samt medalje hopper i afstamningen. Norges eliteføl 2016 kommer også fra denne del af Pari stammen.


Sir Donnerhall II er hans far og har i foråret 2016 debuteret i U25 Grand Prix. Vandt både Intermediare II og U25 Grand Prixen spanske Valencia. I 2012 fik han tre kårede sønner af sin første årgang, herunder Rservefløjhingsten i Oldenburg og han fik selv en flot Bronzemedalje ved VM for ungheste, så han har gjort det godt i den internationale hesteverden.


Don Pari er solgt til dressurrytter Oliver Fredriksson, Särö, Sverige. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.


2.6.2019 er han kvalificeret til 5 års finalerne med 77% og dermed videre til Falsterbo.


Stamtavle

Aldersro Florence født 2013. Hendes mor er vores Sølvmedaljehoppe Lor and Aughter SRDH.


Faren er fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere Verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til Elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes  rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs  afkom har de seneste år fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.StamtavleAldersro Dancing Knight født 2012. Han er en dejlig unghest med et skønt sind, meget sød og kærlig og har alligevel ét "her kommer jeg udseende og attitude". Knight har nogle dejlige gangarter og vil kunne gøre en god figur i fremtiden. Ved følskue i Vallensbæk  fik han  følgende karaktere: 8-8-8-7-8-7-8.


Hans mor er vores Elitehoppe Parinella ERDH, som er ud af Pari stammen en af Danmarks bedste hoppestammer, med mange præstationer, medaljer og elitehopper. Hendes far er Elitehingsten Blue Hors Hertug og A hest i dressur.


Hans far Dark Knight DVH 1025 vandt i 2009 det tyske Bundeschampionat med topkarakteren 10 for ridelighed.

Ligeledes vandt han i 2009 sin materialprøve i Neustadt Dosse og fik høje karakterer i alle 3 gangarter blandt andet topkarakteren 10 for trav.


Knight er solgt til dressurrytter Mette Brandt, Sjælland. Vi glæder os til at følge hest og rytter fremover.


Stamtavle

Aldersro Zacka født 2012. Han er sød og rolig og med et mildt temperament. Én stor og højstillet unghest med tre reelle gangearter, hvor især galoppen skal fremhæves. 


Hans mor er vores Sølvmedaljehoppe Lor and Aughter. Hans morfar er Elite- og Grand Prix hingsten Loran.


Hans far er Elitehingsten Blue Hors Zack, han kræver ikke nærmere præsentation, for han er også stor producent af avls- og konkurrence heste, der gør det rigtig godt i sporten både nationalt og internationalt.


Zacka er solgt til dressurrytter Tina Kjærsgaard, Fyn. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.


Stamtavle


Aldersrovej 2, Værslev - 4400 Kalundborg - Aldersro I/S - Cvr. 30788079


Heste Wrap fra egne marker sælges