Avlshopper

       Aldersro Horses

Præsentation af vores Dansk Varmblod stutteri

Salgsannoncer kan ses via RIDEHESTEN

Parisa 04 WEB3
Paridonna 07 - WEB3
Paridonna 1 Velkommen WEB3
Paridonna 3 WEB3
Paridonna 2 WEB3
Pari Z Queen 05 Web3

Søbakkehus Parinella er i 2019 udnævnt til Elitehoppe på baggrund af afkoms præstationer. Parinella har blandt andet fået tre afkom udtaget til elite skue.


Parinella er født 2001, kåret i RDH med karaktererne 8 i både helhed, kapacitet og ridelighed. Hun er efter Elitehingsten Blue Hors Hertug, han er A hest i dressur. Morfaren er Elitehingsten Leonardo II og i tredje led, er det fuldblodshingsten Deadly Nightshade XX.


Parinella er ud af en af Danmarks bedste hoppestammer PARI, med mange præstationer, medaljer og Elitehopper. Hendes mor er Øxenholm Parioli, som er kåret med sølvmedalje, mormor er Øxenholm Parieuse, som er kåret med bronzemedalje. Parieuse er mor til Øxenholm Pamina, som er mor til Prinsesse Nathalies OL-hest Digby samt mormor til Grand Prix hesten Cajo.


I 2019 har Parinella fået hingsteføllet Aldersro Pari Zolo efter Blue Hors Zackerey og i 2020 fået et velskabt hoppeføl Aldersro Pari Rambella, hvor faren er den legendariske danske hingst Rambo. Parinella venter føl efter Dynamic Dream i april 2021.


Stamtavle

Lor and Aughter SRDH født 2002 og var vores første avlshoppe. Aldersro Horses var heldige at få lov at købe denne fantastiske hoppe af York Stutteri i 2008. Hendes far er, som navnet antyder Elitehingsten Loran, som vandt materialprøven i Adelheids Dorf. Han er Grand Prix hest i dressur.


Lor blev udtaget til Eliteskuet som føl. I 2007 blev hun kåret med Sølvmedalje. Ved en dags prøven fik hun over 800 point i både dressur og spring, med blandt andet 9 i galop, 9 i ridelighed og 8 i kapacitet, flot fremvist af berider Anke Ter Beek. Lor fik følgende ord med på vejen ved kåringen: Dressurbetonet, storrammet, harmonisk og vellinjeret hoppe med elastisk og rummelig bevægelse.


Lor and Aughters dejlige sind, skønne temperament og de fantastiske gangarter, har hun avlet videre til alle sine afkom blandt andet til Florentina, Zacka og Florence.


Stamtavle

Aldersro Florentina født 2010 og kåret i RDH med blandt andet karaktererne 8,5 i ridelighed, 8 i helhed

og 10 i temperament.


Hendes mor er vores dejlige Sølvmedalje hoppe Lor and Aughter, morfaren er Grand Prix og Elitehingsten Loran. 


Faren er  fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til Elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs afkom har de seneste år fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.


Aldersro Florentina har i 2019 fået hoppeføllet Aldersro Lorrain efter Blue Hors Rockefeller og i 2020 fået hoppeføllet Aldersro Flora Zhania efter Blue Hors Zackerey. Florentina venter føl efter Blue Hors Monte Carlo i juni 2021.


Stamtavle

Aldersro Parisa hoppe født 2017. Mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er den legendariske Sandro Hit.


Sandro Hit har de senere år været placeret på 2. pladsen på WBFSH ranglisten for succesfulde dressurhingste og kendt i hele verden for egne- og afkomspræstationer i avl og sport.    


Parisa er staldens darling. Hun har et skønt temperament og er meget mild og tilidsfuld. Hendes bevægelser er rummelige og taktfaste.


Parisa venter føl efter Blue Hors Kingston i april 2021.Stamtavle


Aldersro Paridonna født 2015 og kåret i RDH med karakterne 8,0 i ridelighed, 8,0 i helhed og ved egnethedstesten ligeledes 8,0 i kapacitet.


Hendes mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH.


Sir Donnerhall I er hendes far og er kåret ved Oldenburgerkåringen i Vechta. Han har vundet Bundeschampionatsfinale for 5 års, sølvmedalje ved UVM-finalen i Verden samt far til mere end 89 kårede sønner og mere end 88 statspræmierede hopper, så han har i den grad sat sit positive præg på avlen. Morfaren er Elitehingsten Blue Hors Hertug.   


Paridonna venter føl efter Blue Hors Monte Carlo i juni 2021.Stamtavle

Aldersro Pari Z Queen født 2013. Hendes mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH og faren er Elitehingsten Blue Hors Zack, morfar er Elitehingsten Blue Hors Hertug.


Blue Hors Zack har gennem årene gjort det fantastisk alvsmæssigt og ligeledes sportsmæssigt.  Han fik en 4. plads ved World Cup-finalen i Göteborg og ved EM 2019 i Rotterdam sluttede de individuelt som nr. 7 i Grand Prix Kür. Blue Hors Zack er i 2019 rykket op ad FEI dressur verdensranglisten til en fornem 6. plads. 


Queen er en frisk hoppe med et naturligt drive, meget sød og omgængelig. Hun er ridelig og fremadgående.


Hun har i maj 2019 fået et velskabt hoppeføl Aldersro Pari Freja, hvor faren er den meget populære tyske hingst For Romance I.


Aldersro Pari Z Queen er solgt til dressur rytter Katja Lund Nielsen, Sjælland. Vi glæder os til at følge ekvipagen fremover.


Stamtavle

La Di Da født 2008 kåret i RDH med blandt andet  karaktererne 8 i helhed og i ridelighed. Hun blev udtaget til Dansk Varmblod Eliteskue som 2 års, hvor hun opnåede 23 point og fik ros for hendes ædle og særdeles gode type, gode kropspartier sunde lemmer og særdeles gode gangarter. Hun er mor til vores afkom Aldersro La Coste, som er udtaget til Unghestechampionat i dressur 2018 i forbindelse med afholdelse af årets Hingstekåring i Herning.


La Di Da er ud af den stærke tyske og meget berømte LOVE STORY stamme fra Josef Wernke i Cloppenburg, der har givet særdeles mange højtkårede døtre, talrige Eliteauktionsheste og heste i sporten samt mange kårede hingste.


La Di Da er solgt til dressurrytter Camilla E Kildegaard, Sjælland. Vi glæder os til at følge hende fremover.


Stamtavle


Aldersrovej 2, Værslev - 4400 Kalundborg - Aldersro I/S - Cvr. 30788079


Heste Wrap fra egne marker sælges