Avlshopper

                 

                         Avlshopper

Paridonna 2 WEB3
Paridonna 1 Velkommen WEB3
Paridonna 3 WEB3
Paridonna 07 - WEB3
Hingsteføl efter Dynamic Dream - WEB3

Aldersro Paridonna født 2015 og kåret i RDH med karakterne 8,0 i ridelighed, 8,0 i helhed og ved egnethedstesten ligeledes 8,0 i kapacitet.


Hendes mor er vores Elitehoppe Søbakkehus Parinella ERDH.


Sir Donnerhall I er hendes far og er kåret ved Oldenburgerkåringen i Vechta. Han har vundet Bundeschampionatsfinale for 5 års, sølvmedalje ved UVM-finalen i Verden samt far til mere end 89 kårede sønner og mere end 88 statspræmierede hopper, så han har i den grad sat sit positive præg på avlen. Morfaren er Elitehingsten Blue Hors Hertug.   


Paridonna har den 29. maj 2021 fået hingsteføllet Maverick efter Blue Hors Monte Carlo.Stamtavle

Aldersro Florentina født 2010 og kåret i RDH med blandt andet karaktererne 8,5 i ridelighed, 8 i helhed

og 10 i temperament.


Hendes mor er vores dejlige Sølvmedalje hoppe Lor and Aughter, morfaren er Grand Prix og Elitehingsten Loran. 


Faren er  fantastiske Fürstenball, som markerer sig verden over som en rigtig stempelhingst, der giver sine gode egenskaber videre til alle afkom, herunder de bedste gener fra sin far, den tidligere verdensmester Fürst Heinrich, fra sin morfar avlsmatadoren Donnerhall og fra hoppefamilien, som har fået tildelt de fineste udmærkelser og har givet rigtig mange topafkom.

 

Fürstenball DVE 1021 er udnævnt til Elitehingst i Dansk Varmblod. Han er ligeledes rykket helt til tops i det tyske dressurindeks med en avlsværdi på 175 og en sikkerhed på 95%. Fürstenballs afkom har de seneste år fejret store triumfer ved kåringer og i dressurchampionater.


Aldersro Florentina har den 12.4.2023 fået hingsteføllet Aldersro Flashdance efter Fynch Hatton.


Stamtavle

Lor and Aughter SRDH født 2002 og var vores første avlshoppe og første stamhoppe for Aldersro Horses, vi var heldige at få lov at købe denne fantastiske hoppe af York Stutteri i 2008. Hendes far er, som navnet antyder Elitehingsten Loran, som vandt materialprøven i Adelheids Dorf. Han er Grand Prix hest i dressur.


Lor blev udtaget til Eliteskuet som føl. I 2007 blev hun kåret med Sølvmedalje. Ved en dags prøven fik hun over 800 point i både dressur og spring, med blandt andet 9 i galop, 9 i ridelighed og 8 i kapacitet, flot fremvist af berider Anke Ter Beek. Lor fik følgende ord med på vejen ved kåringen: Dressurbetonet, storrammet, harmonisk og vellinjeret hoppe med elastisk og rummelig bevægelse.


Lor and Aughters dejlige sind, skønne temperament og de fantastiske gangarter, har hun avlet videre til alle sine afkom blandt andet til Florentina, Zacka og Florence.


Stamtavle

Søbakkehus Parinella er i 2019 udnævnt til Elitehoppe på baggrund af afkoms præstationer. Hun er vores 2. stamhoppe for Aldersro Horses. Parinella har blandt andet fået tre afkom udtaget til elite skue.


Parinella er født 2001, kåret i RDH med karaktererne 8 i både helhed, kapacitet og ridelighed. Hun er efter Elitehingsten Blue Hors Hertug, han er A hest i dressur. Morfaren er Elitehingsten Leonardo II og i tredje led, er det fuldblodshingsten Deadly Nightshade XX.


Parinella er ud af en af Danmarks bedste hoppestammer PARI, med mange præstationer, medaljer og Elitehopper. Hendes mor er Øxenholm Parioli, som er kåret med sølvmedalje, mormor er Øxenholm Parieuse, som er kåret med bronzemedalje. Parieuse er mor til Øxenholm Pamina, som er mor til Prinsesse Nathalies OL-hest Digby samt mormor til Grand Prix hesten Cajo.


Den 9. april 2021 har Parinella fået hingsteføllet Aldersro Pari Déaction efter Dynamic Dream, føllet er solgt.


Stamtavle

La Di Da født 2008 kåret i RDH med blandt andet  karaktererne 8 i helhed og i ridelighed. Hun blev udtaget til Dansk Varmblod Eliteskue som 2 års, hvor hun opnåede 23 point og fik ros for hendes ædle og særdeles gode type, gode kropspartier sunde lemmer og særdeles gode gangarter. Hun er mor til vores afkom Aldersro La Coste, som er udtaget til Unghestechampionat i dressur 2018 i forbindelse med afholdelse af årets Hingstekåring i Herning.


La Di Da er ud af den stærke tyske og meget berømte LOVE STORY stamme fra Josef Wernke i Cloppenburg, der har givet særdeles mange højtkårede døtre, talrige Eliteauktionsheste og heste i sporten samt mange kårede hingste.


La Di Da er solgt 


Stamtavle